Bowiemania | Binnenstad

Op zondag 13 december is het Bowiemania in de binnenstad van Groningen.

David Bowie is in Groningen! Daarom is er in het kader van de tentoonstelling – te zien in het Groninger Museum – nog veel meer te zien en te beleven.

PARAFORMERS
Het creatieve entertainmentteam Paraformers zal deze middag het winkelend publiek vermaken.Tussen 13.00 en 17.00 uur is er een grote kans dat je Bowie look-a-likes tegen het lijf loopt. Soul Bowie'sZiggy Bowie'sGoblin Bowie's, Electric Bowie's - je kunt ze allemaal tegenkomen in het centrum. 

Niet alleen op straat kun je de Paraformers tegenkomen. Op de volgende locaties loop je zondag geheid Bowie look-a-likes tegen het lijf: Concerthuis, Newscafé, Plato, Sacha, De Schoenenfabriek, Scotch & Soda, Stardust, Van der Velde Boekhandel op de Grote Markt en de VVV.SCHMINK EN WIN
Laat je tussen 13.00 en 15.30 uur bij de VVV op de Grote Markt met schmink omtoveren tot Bowie’s Ziggy Stardust en maak kans op twee toegangskaarten voor de tentoonstelling ‘David Bowie is’ in het Groninger Museum. Dit moet je doen: maak een foto van jouw gezicht à la Ziggy Stardust, deel deze zondag 13 december op onze Er Gaat Niets Boven Groningen Facebookpagina en maak kans!THE BLIND ROOFERS
De vierkoppige Groningse band The Blind Roofers sluit Bowiemania af op het Waagplein, waar zij vanaf 16.00 uur diverse nummers van Bowie zullen spelen.

Deel deze pagina