Eurosonic Noorderslag conferentie

De muziekconferentie bestaat uit een programma van 150 panels, keynotes, interviews, workshops, diners, pitches, feestjes en vergaderingen over de laatste ontwikkelingen in de internationale muziek, media, evenementenproductie en interactieve sector. Binnen het conferentieprogramma is er aandacht voor een aantal programmalijnen. Onderwerpen die aan bod komen zijn innovatie, popbeleid, regelgeving, nieuwe ontwikkelingen bij zalen, festivals, rechten en de stand van zaken in de muziekindustrie.

De Eurosonic Noorderslag conferentie bestaat uit de volgende onderdelen:

Artiestenprogramma
Met zoveel artiesten tegelijk in Groningen maken we graag van de gelegenheid gebruik om een conferentie aan te bieden dat speciaal gericht op artiesten. Onderwerpen als auteursrecht, geld verdienen, live-industrie, distributie, planning en marketing komen aan bod in panels, Q&A’s en discussies.

Popbeleid
Zoals gebruikelijk wijdt Eurosonic Noorderslag de donderdag van de Conference aan Popbeleid. Er zijn weer tal van relevante onderwerpen voor beleidsmakers in de popmuzieksector. Zowel op gemeentelijk, als provinciaal en rijksniveau brengt de conferentie veel onderdelen samen die over beleid en popmuziek gaan. Het popbeleidprogramma is interessant voor zowel podiumdirecties en collega's uit de sector als beleidsambtenaren, politici en wethouders.


Meer Eurosonic Noorderslag


Deel deze pagina