Eurosonic Noorderslag: gratis evenementen

Eurosonic Noorderslag: gratis evenementen

Heb je geen kaartjes weten te bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag? Niet getreurd! Tijdens Eurosonic Noorderslag zijn er voldoende gratis optredens op diverse podia in de Groninger binnenstad, waaronder de volgende highlights:

Eurosonic Air

Net als vorig jaar is ook deze editie de Grote Markt het decor van gratis optredens tijdens Eurosonic Air. Het zijn niet de minste namen die donderdag, vrijdag of zaterdag een gratis concert weggeven. Bijzonder dit jaar is een optreden van het Noord Nederlands Orkest, dat voor de gelegenheid game muziek speelt.
Lees meer over Eurosonic Air >>

Grunnsonic

Grunnsonic is het voor iedereen gratis toegankelijke showcasefestival van Groningse acts georganiseerd door POPgroningen dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic plaatsvindt. The Black Cult, Inge van Calkar, Boyz in the Woods, Haas en Hollow Men zijn slechts een kleine greep uit de Groningse talenten die tijdens Grunnsonic zullen optreden.
Lees meer over Grunnsonic >>

2 Meter Sessies

Op het intieme 2 Meter Sessies podium op Eurosonic Noorderslag presenteert het muziekplatform van Jan Douwe Kroeske drie dagen lang live showcases met veelbelovende muzikanten uit binnen- en buitenland. De line-up bestaat uit onder andere Tuvaband (Noorwegen), Stereo Honey (UK) en ROE (Ierland). 
Lees meer over 2 Meter Sessies >>

Altersonic

Van 17 t/m 19 januari vindt de twaalfde editie van Altersonic plaats. Het gratis muziekevenement tijdens Eurosonic Noorderslag wordt gehouden op meerdere podia in de Drie Gezusters aan de Grote Markt.
Lees meer over Altersonic >>

Platosonic

Plato en Coffee Company maken deel uit van de ESNS Extra-programmering en presenteren overdag verschillende ESNS artiesten in een speciale instore-opstelling. Bezoek op donderdag en vrijdag Plato of Coffee Company voor instores van een selectie Europese artiesten, en op zaterdag voor keuzes uit het Noorderslag-programma. Vol is vol, dus kom op tijd.
Lees meer over Platosonic >>

Pleuropsonic

Pleuropsonic wordt elk jaar tijdens Eurosonic Noorderslag georganiseerd en is een gratis toegankelijk festival dat ruimte biedt aan de alternatieve muziekscene. Liefhebbers van o.a. ska, punk, country, trash, rap en metal zitten hier goed.
Lees meer over Pleuropsonic >>

Jagersonic

Na het succes van de afgelopen 4 edities organiseert Vera dit jaar voor de 5e keer tijdens ESNS haar eigen Jagersonic festival. Met o.a. Douwe Bob, Tusky, Wetnecks, Cartiez en Mooi Wark.
Lees meer over Jagersonic >>

Magners Music Sessions

The Dog's Bollocks is van 17 t/m 19 januari het toneel van Magners Music Sessions. Optredens van onder andere Haas, Funkanizers en Tony Clifton staan op het programma.
Lees meer over Magners Music Sessions >>

Toetersonic

Dit jaar organiseert Progress Events wederom Toetersonic in Café De Toeter! Drie avonden vol livemuziek, eten en natuurlijk heerlijke (speciaal) bieren en whisk(e)y's. Optredens van o.a. Groove Ally, Grenadeers, The Rising Sun en Flu Fighters.
Lees meer over Toetersonic >>

TSH Live

Op een te gekke locatie (The Student Hotel) worden dit jaar een aantal gave optredens georganiseerd. Met o.a. Small Town Bandits, Backgammon, Komplement en Camiel Daamen.
Lees meer over TSH Live >>

Meer inspiratie voor Eurosonic Noorderslag

Kijk voor het volledige aanbod aan evenementen en bijzonderheden tijdens Eurosonic Noorderslag op citytrip.groningen.nl/eurosonic.

Deel deze pagina