KEI-week

KEI-week

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool. 

Elk jaar staan er weer duizenden studenten te springen om te beginnen aan hun studententijd. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken.

De KEI-week vindt in 2019 plaats van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus. De evenementen en activiteiten variëren van informatieve evenementen over de onderwijsinstellingen, een evenement waarbij verschillende (sport)verenigingen zich presenteren tot cabaret en knallende feesten. Het programma is heel divers en bevat voor ieder wat wils. Tijdens de KEI-week mogen de nieuwe studenten alle evenementen bezoeken die zij leuk en interessant lijken, maar niets is verplicht. De KEI-week is een fantastische week waarin kennis wordt gemaakt met alle facetten van het studentenleven. Na de KEI-week ben je helemaal wegwijs in Groningen!

Deel deze pagina