Wintervuur in Grand Theatre & Stadsschouwburg

Wintervuur in Grand Theatre & Stadsschouwburg

De Stadsschouwburg en het Grand Theatre worden tijdens de kerstvakantie weer omgetoverd tot een waar kindertheaterparadijs tijdens het Wintervuurfestival.

In de kerstvakantie wordt de Stadsschouwburg en het Grand Theatre omgetoverd tot een waar kindertheaterparadijs! Twee prachtige voorstellingen en een enorm festival boorrrrdevol muziek!

De Kleine Sneeuwman

De Kleine Sneeuwman

Op dinsdag 27 december is in de Stadsschouwburg ‘De Kleine Sneeuwman (4+)’ van Twee-ater en Zhong bei Yuan Theater te zien. ‘De Kleine Sneeuwman’ is naar het verhaal van schrijver en illustrator Harmen van Straaten. Een prachtig wintersprookje met spel, dans, beeld en muziek uit verschillende culturen, want deze voorstelling is gemaakt door Nederlandse en Chinese theatermakers uit Xian (de zusterstad van Groningen)! 

Onbekend Land

Onbekend Land

Woensdag 28 en donderdag 29 december staat het Grand Theatre in teken van ‘Onbekend Land (6+) van Het Houten Huis. Een lange reis naar een nieuw thuis, waar een meisje probeert te ontdekken hoe alles werkt. Eigenaardige buren die met haar kennis willen maken terwijl ze op de rug van een groot zeedier varen, de sneeuw geeft licht en er klinkt vreemde muziek. Ze begint aan alles te wennen, maar als ze haar koffer opent, stromen heimwee en herinneringen naar buiten. Een voorstelling met livemuziek, verbazingwekkende beelden en is als een dreigend ontwapenend sprookje.

My First Festival

My First Festival

De Oosterpoort staat op donderdag 29 december op z’n kop! ‘My First Festival’ is spetterend muziekfestival voor kinderen van 0 tot en met 99 jaar! My First Festival is supercool en retegezellig. Lees hier meer >>

Deel deze pagina