Groninger Museumnacht op zaterdag 8 september 2018


Na het succes van de eerste editie kon het natuurlijk niet uitblijven: de Groninger Museumnacht krijgt in 2018 een vervolg. Op zaterdag 8 september openen GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum hun deuren tot na middernacht.

Een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen en vaste collecties aangevuld met muziek, workshops en kinderactiviteiten maken de Groninger Museumnacht een evenement voor iedereen.

5 musea voor 5 euro
Met een passe-partout bezoek je alle 5 musea in de stad Groningen voor slechts 5 euro totaal. Het polsbandje geeft je toegang tot alle musea van 19.00 tot 01.00 uur tijdens de nacht. De eerste Groninger Museumnacht in 2017 was met ruim 3100 bezoekers volledig uitverkocht. Bekijk hier de aftermovie.

OOST - After Groninger Museumnacht 
Terwijl de Groninger Museumnacht in de musea ten einde loopt gaat de avond gewoon door in club OOST. Dans op de Afrikaanse beats van Esa en Fafi Abdel Nour en dans tot in de vroege uurtjes van de Groninger Museumnacht. 

Entree After Groninger Museumnacht: Alleen deurverkoop - €5,- met toegangsbandje Groninger Museumnacht en €7,- zonder toegangsbandje. 
Meer info >>

Map


TICKETS:

Tickets voor de Groninger Museumnacht zijn verkrijgbaar via de website van het Groninger Museum 


Deelnemende musea
Plan je bezoek

Kom je van buiten de stad, dan kun je het beste komen met de trein of bus. Ga je liever met de auto dan kun je het beste gebruik maken van een van de P+R locaties in Groningen. 

De musea bevinden zich allemaal in de binnenstad op loopafstand van elkaar. Ook rijden er speciale fietstaxi’s die je van musea tot musea brengen. En last but not least kun je je ook nog over het water laten vervoeren; zo is er o.a. een speciale museumboot van het Scheepvaartmuseum die zal varen tussen het Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum. 


Meer informatie

Houd deze pagina en Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en nieuws. Heb je vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op via Facebook of via onderstaande contactgegevens. 

Contact:
Groninger Museumnacht
info@marketinggroningen.nl
050-3199758