MultiCulinair Food Festival

MultiCulinair Food Festival

Het MultiCulinair Food Festival is een ontdekkingsreis vol verrassingen, een avontuur, charmant, knus en intiem, een proeftuin en voedingsbodem voor nieuwe contacten. Het is een multicultureel eetfestijn, dat als doel heeft elkaar beter te leren kennen op het gebied van de verschillende culinaire specialiteiten.

MultiCulinair Food Festival is het eerste foodfestival in Groningen, dat in 2014 Foodtrucks naar onze prachtige stad bracht. Na vier succesvolle edities, vindt de vijfde editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ van 19 t/m 21 mei in Groningen plaats.

Gedurende het Pinksterweekeinde kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Bernoulliplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, live muziek en workshops.

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Jamaicaans is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. 

Het festival vindt wederom plaats op het Bernoulliplein te Groningen en is alle dagen gratis toegankelijk.

Deel deze pagina