Kinderprogramma

Kinderprogramma

ZomerWelVaart is een feest voor het hele gezin. Op de Vishoek zijn op zaterdag en zondag doorlopend verschillende stands en activiteiten te vinden, zowel voor peuters, kleuters als grotere waaghalzen.


Zomerstad

Van 28 juli t/m 13 augustus staat de binnenstad in het teken van Zomerstad. Een veelzijdig gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Zomerstad start tijdens ZomerWelVaart 2017.

28 juli Start Zomerstad  
Feestelijke opening tijdens ZomerWelVaart, om 16.00 uur op het Vishoek Podium

30 juli Groningen on Air – Grote Markt
Zo’n 25 attracties van kleine springkussens tot grote stormbanen op de Grote Markt!

Meer weten over Zomerstad? Kijk op citytrip.groningen.nl/zomerstad


De Knutselkeet

Weer of geen weer, in deze knutselkeet kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten! Maak je eigen kijkdoos met een heus zeelandschap, knutsel een sleutelhanger van hout of help mee met het gezamenlijke kunstwerk op de kade. Papa’s en mama’s mogen natuurlijk meehelpen en daarnaast is er Professionele begeleiding aanwezig.

Za 12.00 – 18.00 uur

Op het water

Maak onder begeleiding kennis met suppen! Vanaf de steiger bij het Kidsplein peddel je op zaterdag staand op een supboard langs de schepen uit de historische vloot. Kun jij je evenwicht bewaren? Het suppen voor kinderen is onder begeleiding van een ouder. Uiteraard is er begeleiding aanwezig.

Za tussen 12.00 – 17.00 uur


Diepzee avonturen met Kapitein Kosto

Op de binnenplaats ontmoet je Kapitein Kosto in zijn onderzeeër. Kapitein Kosto is zijn hele leven al een avonturier. Met
zijn duikboot onderzoekt hij de diepste oceanen van de aarde... en die zijn diep! En wie denkt dat het daaronder saai is, heeft het mis. Ga mee onderzee als je durft!

Za + Zo 12.00 – 16.00 uur

Kamper kogge

Schip Ahoy! Dit oude handelsschip lijkt wel een piratenschip! Durf jij aan boord te klimmen en te ervaren hoe het leven er vroeger op dit schip aan toe ging? Stap aan boord en ontdek alles over de wereld op zee.

Vr 16.00 - 18.00, Za & Zo 11.00 – 17.00 uur


Kinder Truck

In de Kinder Truck kun je tekenen, geschminkt worden, bellenblazen en 'gootje bootje varen'.

Vr 16.00 - 18.00 uur en Za 12.00 - 18.00 uur

Deel deze pagina